Er staat iets lekkers in de oven. Iets met chocola....jamjam.
Resultaat van mijn bak ochtend. Dat wordt smikkelen vanmiddag. Glutenvrij voor onze meisjes met coeliakie.
Basisrecept voor cupcakes:
115 g gezeefd glutenvrij meel (Doves Farm)
115 g zachter margarine of boter
115 g fijne kristalsuiker
2 eieren
De over voorverwarmen op 180 °C. Ik gebruikte ee vorm vorm 12 cupcakes en bekleedde deze met papieren vormpjes.
Doe alle ingrediënten in een schaal. Klop het mengsel met een mixer ongeveer 2 minuten glanzend en glad.
Schep het mengsel in de vormpjes en bak ze in het midden van de over ongeveer 15-20 minuten tot ze mooi van kleur zijn.
Voor de chocolade smaak, deed ik door het beslag, 1 eetlepel cacaopoeder vermengd met 1 eetlepel kokend water. Deze keer stak ik ook nog stukjes chocolade in het beslag.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten