vrijdag 15 juni 2012

De wonderpan

Her en der dook hij op, de wonderpan. Een pan waarmee je zonder oven brood en cake kan bakken. Dat leek mij toch wel wat, voor op vakantie of andere momenten zonder oven maar wanneer je toch het liefst vers gebakken glutenvrij brood hebt.
Hij kwam en ik ben blij.


4 opmerkingen:

  1. Geweldig he zo'n pan, zelf heb ik een elektrische.
    Heb je er al brood in gebakken? Nog even een vraagje? De mijne heeft binnen in een rooster waar je de pan op zet. die kan op 2 standen n.l helemaal op de bodem bijna of een aantal centimeters hoger, hoe is dat bij die van jou?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt geweldig, zo eenvoudig. Ik heb er 1 brood in gebakken, iets te kort, was niet helemaal gaar. De pan die ik heb heeft een plaatje, vlamverdeler, die gaat op de warmtebron en daar dan de pan op. De pan is heel simpel, pan met deksel.

      Verwijderen
  2. Ik zag zojuist deze post toen ik op zoek was naar een manier om brood te bakken zonder oven. Mijn oven komt namelijk niet meer op temperatuur (jaren oude gasoven :) ). Die wonderpan lijkt me wel wat. Ik vroeg me wel af of deze pan ook op andere bronnen dan gas kan. In de toekomst willen we namelijk overgaan op inductie. He je daar enig idee van?
    groetjes,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ilse,

      Inductie kan zeker. Ik heb de pan hier gekocht, voor nog meer informatie:
      http://wonderbakpan.biedmeer.nl/wonderpan

      Groetjes Inge

      Verwijderen