zaterdag 7 april 2012

Paaseitjes en paasbroodjes



Met de meisjes knutselde ik van een lege eierdoos gezellige eierdopjes. Tussendoor dronken we thee en aten we chocolade eitjes.

Voor de 2e keer heb ik nu een recept voor broodjes geprobeerd uit een glutenvrij bakboekje. Ik maakte een dubbele hoeveelheid, voor beide paasdagen. Ik verkorte de baktijd, zodat we op de dag zelf een soort van afbakbroodjes hadden. Heerlijk verse broodjes uit de oven voor de paasbrunch.

2 opmerkingen:

  1. En, zijn de broodjes lekker? Ze zien er heerlijk uit! Je mag/wil het recept vast niet op deze website plaatsen...
    De eierdopjes zien er ook prachtig uit! Dat idee ga ik bewaren voor volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de broodjes waren lekker. :-)
      Ik zal dit weekend het recept erbij gaan zetten.

      Verwijderen