Oftewel Braziliaanse kaasbroodjes;
Ingrediënten
2 eieren
4 eetl olijfolie
150 ml melk
175 gr tapiocameel
75 gr geraspte kaas
Naar smaak Italiaanse kruiden
1 theel. Bicarbonate (Natriumbicarbonaat, of wat bakpoeder)
zout peper
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng in een kom met een mixer alle ingrediënten tot een glad geheel. Het beslag is erg dun. Vet de muffinvorm in met olie en schenk het beslag hierin. Een juslepel is hierbij heel praktisch.
Bak de 'Pão de Queijo ' gaar in ongeveer 15-10 minuten. Laat enkele minuten in de vorm afkoelen.
Je kan ze natuurlijk zo eten, maar met een plakje ham ertussen is het helemaal een feestje.
Ingrediënten
2 eieren
4 eetl olijfolie
150 ml melk
175 gr tapiocameel
75 gr geraspte kaas
Naar smaak Italiaanse kruiden
1 theel. Bicarbonate (Natriumbicarbonaat, of wat bakpoeder)
zout peper
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng in een kom met een mixer alle ingrediënten tot een glad geheel. Het beslag is erg dun. Vet de muffinvorm in met olie en schenk het beslag hierin. Een juslepel is hierbij heel praktisch.
Bak de 'Pão de Queijo ' gaar in ongeveer 15-10 minuten. Laat enkele minuten in de vorm afkoelen.
Je kan ze natuurlijk zo eten, maar met een plakje ham ertussen is het helemaal een feestje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten